• Liu** Buy Succ 9 Percekkel ezelőtt
 • 林** Buy Succ 5Percekkel ezelőtt
 • Chen** Buy Succ 19Percekkel ezelőtt
 • Liu** Buy Succ 10Percekkel ezelőtt
 • Magas** Buy Succ 23Percekkel ezelőtt
 • Leves** Buy Succ 25Percekkel ezelőtt
 • nyisd ki** Buy Succ 0Percekkel ezelőtt
 • nyisd ki** Buy Succ 10Percekkel ezelőtt
 • Chen** Buy Succ 14Percekkel ezelőtt
 • Xiao** Buy Succ 22Percekkel ezelőtt
 • Chen** Buy Succ 19Percekkel ezelőtt
 • Leves** Buy Succ 20Percekkel ezelőtt
 • Xiao** Buy Succ 14Percekkel ezelőtt
 • szilva** Buy Succ 5Percekkel ezelőtt
 • 林** Buy Succ 11Percekkel ezelőtt
 • Magas** Buy Succ 9Percekkel ezelőtt
 • Wu** Buy Succ 5Percekkel ezelőtt
 • Chen** Buy Succ 2Percekkel ezelőtt
 • Zhao** Buy Succ 24Percekkel ezelőtt
 • Chen** Buy Succ 3Percekkel ezelőtt
 • király** Buy Succ 26Percekkel ezelőtt
 • nyisd ki** Buy Succ 22Percekkel ezelőtt
 • Chen** Buy Succ 22Percekkel ezelőtt
 • Wu** Buy Succ 1Percekkel ezelőtt
 • Liu** Buy Succ 10Percekkel ezelőtt
Ft 15500
Ft19900 HOT
4.9
Ingyenes szállítás Utánvét
(3 CSOMAG)Vezeték nélküli Zip Front Full Coverage melltartó

3 db csak 15900 Ft-ért (korlátozott darabszámban)

Szerezd meg a tökéletes méretet

⭐58,68 ezer ember ajánlotta a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon.

- Zökkenőmentes vágás a maximális kényelem és a központosító támogatás érdekében

- Lelógásgátló és vezeték nélküli

- Csökkenti az oldalsó mellzsírt a központosítás és a teljes fedés révén

- Fő szövet (mikroszál): 73% poliamid 27% elasztán

- Csipke: 87% poliamid 13% elasztán

(MEGJEGYZÉS: A cikkek méretei a mérettáblázathoz igazodnak. Méretét a mérettáblázatban találja meg. Ha a méretek között vagy, akkor a jobb illeszkedés érdekében a nagyobb opciót ajánljuk❤️. )

⭐⭐⭐⭐ - "Ez egy csodálatos melltartó. Annyira támogatottnak, kényelmesnek és magabiztosnak érzem magam tőle." - Sara G.

carousel

Sima és ölelő támogatás

Elülső cipzáras melltartó Azonnal megemeli és a lehető legnagyobb mellkastartást biztosítja NINCS merevítő, NINCS acélgyűrű.

Ez a kebleket szem előtt tartva tervezett, teljes fedésű melltartó szép merítéssel középen és puha, oldalra simuló csipkével emeli és segíti a hónaljzsír visszatolását a mellre, hogy nagyobbnak tűnjön, és feljebb tolja azt, hogy olyan pimasz, telt és bögyös megjelenést kapjon, amire mindannyian mindig is vágytunk.

A cipzáras melltartónk a feltételezések szerint visszanyomja a karok és az emlő alatti zsírrétegeket a mellekbe, segítve az izmok visszatérését a megfelelő helyzetbe, így karcsúsító hatást érhet el.


A melltartóban használt rugalmas anyag által szabályozott nyirokkeringés is javítja a vérkeringést, és a melltartóban használt rugalmas anyag által szabályozott nyirokkeringés is csökkentheti a zsírfelszaporodást, és megállítja a mellek megereszkedését.


Milyen előnyei vannak az elülső záródású melltartó viselésének?

Ha már unod, hogy egész nap viselned kell a melltartódat, vagy még mindig túlságosan izgatott vagy, hogy hazaérve megszabadulj tőle. Ha igen, akkor valószínűleg rossz melltartót viselsz. A melltartó viselése nem okozhat kellemetlenséget. Ellenkezőleg, olyan darabnak kell lennie, amelyben jól érezzük magunkat, tökéletesen illeszkedik a morfológiánkhoz, mint egy igazi partner.

Egy független tanulmány szerint a merevített melltartó napi használata növeli a mellrák kockázatát. Ezért választotta nők ezrei a Front Zipper Bra-t egészségük megőrzése érdekében.

carousel

Emelje és aktiválja a mellét

A fél csészétől a teljes csészéig minden erőfeszítést és gondosságot a keblek javítására és kényelmére fordít. Az elülső cipzáras melltartó azonnali alakformálást biztosít a mellek alakjának és kontúrjának a megereszkedés ellen, élénkebb és simább alakot hozva létre teljes támogatással.

carousel

Lélegző és kényelmes kialakítás

Tudtad? A nőknek nyáron akár 100-113 Fahrenheit-fok is lehet, miközben melltartót viselnek. Az Front Zipper Bra hőmérséklet-szabályozó képességeinek köszönhetően mindig hűvös maradhat. Mondjon búcsút a tikkasztó hőségnek és a csíkoknak! Élvezze a nagyobb kényelmet minden nap.

carousel

Mitől lesz ez a melltartó a NAGY VÁLASZTÁS?

✔ Végső mellfelvarrás


✔ Javítja a véráramlást a sejtmegújulás reaktiválásához és a bőr rugalmasságának fokozásához


✔ Visszaállítja a fiatalos és pimasz melleket és nincs többé lógó, lötyögő mellek


✔ Fokozza a mell egészségét


✔ Egyedülálló széles csipkepánt, hogy tökéletesen illeszkedjen a mellekhez minden méretben


✔ A figurát ölelő kényelmi kialakítás


✔ Elülső lezárás a könnyű fel- és levételhez


✔ Ultra lélegző szövet


✔ Vezeték nélküli mellkasi támogatás


Íme néhány elégedett ügyfelünk:

"Teljesen el vagyok ragadtatva ezzel az elülső cipzáras melltartóval, hogy eltávolítsam a hónaljamon lévő dudorokat. Már több tucat melltartót kipróbáltam, de egyik sem működött jobban, mint ez, ebben a korban lévén ez egy küzdelem minden alkalommal, amikor ki kell mennem és melltartót kell viselnem. Ezért ez az elülső cipzáras melltartó igazából egy áldás számomra, könnyedén bezárhatom anélkül, hogy minden átkozott alkalommal a kezemet a hátamon feszíteném. Minden alkalommal érzem a kényelmét, amikor viselem! Szívből köszönöm!" - Rossi Jones

"Már néhány hete használom ezt az elülső cipzáras melltartót! És Istenem ez a legjobb vásárlás, amit valaha is tettem, a kényelme volt igazán az oka annak, hogy megvettem ezt, olyan könnyű viselni, és a melleim észrevehetően magasabbak! Ráadásul varrásmentes, így bármilyen ruhámmal viselhetem. A melltartóim kezdenek sokkal szorosabbnak érezni, és a tataim megnövekedtek a térfogat és a felemelés! Szeretnék többet vásárolni, és csak ezt használnám napi melltartóként. A mindennapi melltartó viselése most már könnyedén megy számomra. Rendkívül elégedett vagyok ezzel a termékkel!" - Celine Rooney

Hogyan moshatom a SORA melltartómat?

Ahhoz, hogy új melltartója a lehető legjobb állapotban maradjon - javasoljuk a kézi mosást hideg vízben. Ha azonban a gépi mosást részesíti előnyben, kérjük, óvatosan helyezze új melltartóját egy cipzáras fehérneműmosó zsákba, és tegye 30°C-os mosógépbe, kíméletes mosási fokozaton. Soha ne fehérítse, ne vasalja, és ne tegye a melltartót szárítógépbe.

A pántok állíthatóak?

A SORA melltartó legjobb tulajdonsága, hogy a pántok beállítása nélküli! Amikor megkapod a tökéletes méretet, a sztreccs pántok kiválóan illeszkednek a vállak és az oldalak mentén, soha nem szorítanak, csak támogatnak téged és egyedi alakodat.

Milyen típusú melltartó a SORA Bra?

A SORA Bra egy az egyben egyedi! A SORA Bra a push-up, a melltartó és a sportmelltartó legjobb kombinációja. Elvetettük az összes többi "normál" melltartó-kategóriát - mert mindegyiknek egyedi problémái voltak, amelyeket a SORA Bra-val meg akartunk oldani. Nincs még egy olyan melltartó, mint a SORA Bra.

Miből készül a SORA Bra?

Fő anyag (mikroszál): 73% poliamid 27% elasztán

Csipke: 87% poliamid 13% elasztán

Mikor érkezik a SORA Bra?

A SORA Bra iránti kereslet egészen hihetetlen. Mivel ez egy exkluzív kiadás, a ma leadott rendelés körülbelül 5-12 napot vesz igénybe, mire kiszállításra kerül. Javasoljuk, hogy foglalja le a helyét és rendeljen azonnal, mielőtt a várakozási idő tovább nő.